četvrtak, 19. maj 2022.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
19°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 36%
Brzina vetra: 1 m/s SSI
 

Stigla pojačanja za kruševački rukomet

Stigla pojačanja za kruševački rukomet

Rukometaši kruševačkog Napretka koji se pripremaju za prolećni deo prvenstva Super lige dobili su dva pojačanja na poziciji levog beka. Klub je napustio Brakočević,koji igrom nije zadovoljio po dolasku iz Zrenjanina.

Crveno-belima su se pridružili Vojinović, levi bek RK Požarevac, rodom iz Nove Varoši, a klub je rešio sve formalnosti oko prava nastupa Miljkovića iz Radničkog iz Kragujevca koji je skoro godinu dana u Lazarevom gradu. Računa se da će kruševački superligaš rešiti pitanje igre na levom beku, što je u prethodnoj poluzoni bio problem. Naime, talentovani Brakočević iz Zrenjanina, imao je apsolutnu podršku struke, ali igrom nije zadovoljio, pa je napustio Kruševac.

Ovim,razume se, spisak prinova nije završen. Jer, ukoliko neko od dokazanih rukometaša pokaže intersovanje, a potreban je Napretku, vrata su mu širom otvorena. Poput ranijih godina, međutim, neće se po svaku cenu tražiti novi igrači. Cilju ORK Napredak je opstanak u društvu najboljih, a oslonac je, pre svega, na sopstveni igrački kadar i igrače koji stasaju u RK Knez Lazar.

I stručni štab kruševačkog prvoligaša RK Knez Lazar dobio je prinovu. U Kruševac je došao bivši trener mlađih kategorija Crvenke Igor Desnica. On je ujedno i pomoćnik prvog trenera Kruševljana Branislava Vukelića.

Ljubiša Marković Balta

Povezano