četvrtak, 19. maj 2022.

Kruševac
četvrtak
Bez padavina.
Bez padavina.
20°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 36%
Brzina vetra: 5 m/s J
 

Uspešni kuglaši

Uspešni kuglaši

Učešćem na Pojedinačnom  prvenstvu Srbije u Kragujevcu, kuglaši kruševačkog Car Lazara, na najbolji način završavaju takmičarsku sezonu. Uz povratak u Super ligu, Kruševljani su ostvarili dobre rezultate na Pojdinačom i Parovnom prvenstvu države.

Kuglaši iz Kruševca bili su uspešni na nekoliko frontova. Prvo su osvoijili prvo mesto u Prvoj ligi i vratili se u supoerligaško društvo. Formirali su sopstvenu školu kuglanja, što se pokazalo dobrim. Na Pionirskom prvenstvu države u Banji Junaković kod Apatina, imali su tri predstavnika. U konkurencviji 8 najboljih u zemlji. Tako je Pavle Stojanović zauzeo četvrto, Nikola Jevremović peto, a Aleksa Petrović sedmo mesto. Na Parovnom prvenstvu Srbije, u konkurenciji 48 parova, kruševački superligaš je učestvovao sa tri para. Gojko Eskić i Stefan Milićević su bili najuspešniji na desetoj poziociji, braća Strahinja i Bogdan Dramićanin su jedanaesati, a četrnaesti Velibor Radović i Goran Bukva.

Ovog vikenda u Kragujevcu Kruševljani će se oprobati i na pojedinačnom šampionatu Srbije, uz Stefana Milićevića učestvovaće Dobrivoje Vidojević i Goran Bukva. Svi su optimisti i očekuju dobre rezultate.

Ljubiša Marković

Povezano