utorak, 27. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje u četvrtak Virtuelni sajam zapošljavanja

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje u četvrtak Virtuelni sajam zapošljavanja

Nacionalna služba za zapošljavanje organizovaće u četvrtak 30. novembra u periodu od 10 do 16 časova Virtuelni sajam zapošljavanja.

Prijava poslodavaca je u toku, a zainteresovani koji traže posao mogu se prijaviti na web platformi Nacionalne službe za zapošljavanje, koja je otvorena do početka sajma, i vide sve poslovne ponude sa teritorije cele Srbije. Sajam nudi mogućnost za zaposlenje  različitih obrazovnih profila, nivoa kvalifikacija i dosadašnjeg iskustva.

Po rečima PR NSZ Filijale Kruševac Ane Bacić, pored mogućnosti da direktno razgovaraju sa poslodavcima iz 70 kompanija koje će biti prisutne na platformi (chat opcija, klikom na štand sa nazivom kompanije), tražioci posla moći će da saznaju kako se piše radna biografija (CV), da se direktno prijave na ponuđene poslove itd.

Na Virtuelnom sajmu zapošljavanja mogu učestvovati sva nezaposlena lica, bez obzira  da li s nalaze na evidenciji Nacionalne službe zapošljavanja, a učešće je beslatno za sve učesnike.

Nakon prvog Virtuelnog sajma koji je uspešno organizovan u maju 2021., NSZ nastavlja da radi na digitalizaciji usluga sa ciljem da se one učine dostupnijim nezaposlenima i teže zapošljivim licima i da se na taj način dodatno podstakne njihova aktivnost u traženju posla, ali i da se upoznaju sa brojnim mogućnostima za dodatne edukacije i usavršavanje veština.

Pored toga, digitalizacija NSZ u skladu je sa strateškim dokumentima u oblasti zapošljavanja Sajam se organizuje uz podršku Nemačke razvojne saradnje koju sprovodi GIZ.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.