utorak, 27. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

MINISTAR BRATISLAV GAŠIĆ U POSETI VRANJU KOMPANIJAMA „SIMPO“ I „YUMCO“

MINISTAR BRATISLAV GAŠIĆ U POSETI VRANJU KOMPANIJAMA „SIMPO“ I „YUMCO“

Ministar unutrašnjih poslova u tehničkom mandatu Bratislav Gašić prisustvovao je obeležavanju 60. rođendana Simpa. 

Generalni direktor Simpa, Slađan Disić, dočekao je Bratislava Gašića, nakon čega je usledio zajednički obilazak fabrike i predstavljanje kolekcije Simpa. Danas preko 2000 ljudi radi u proizvodnim pogonima i maloprodajnim objektima Simpa u zemlji i regionu. Da nije bilo podrške države, Simpo danas ne bi slavio rođendan, čulo se na svečanosti povodom obeležavanja velikog jubileja.

Na svečanosti je prikazan promo film o rezultatima i uspesima Simpa, kao i performans o razvoju Simpovih najpoznatijih garnitura.

Ministar Bratislav Gašić u sklopu posete Vranju obišao je i fabriku “Jumko“, gde je razgovarao sa zaposlenima i rukovodstvom kompanije. Dočekao ga je generalni direktor “Jumka“, Branislav Trajković sa saradnicima, nakon čega su obišli proizvodne pogone. Ministar je razgovarao sa zaposlenima i upoznao se sa nizom inovativnih proizvoda danas jedne od vodećih domaćih kompanija za proizvodnju vojne i druge opreme.

“Danas je milina gledati kako ova fabrika radi,“ rekao je ministar i prisetio se kako je “Jumko“ izgledao 2014. godine kada je obišao ovu fabriku u vreme štrajka radnika, pokrivenih mašina i polupanih prozora.

Kao lider u proizvodnji namenskog programa, “Jumko“ trenutno radi uniforme za MUP Republike Srbije, kao i nove modele vojnih uniformi i opreme za vojnike, ali i radna odela za radnike drugih državnih institucija, javnih i privrednih preduzeća i zdravstvenih centara. Takođe, “Jumko“ izrađuje uniforme za makedonsku, italijansku vojsku, MUP i civilnu zaštitu Crne Gore, Makedonije i BIH.

“Jumko“ trenutno važi za finansijski stabilnu kompaniju sa kontinuiranom proizvodnjom i ugovorenim poslovima.

Uz pomoć Vlade Srbije, posebna pažnja se poklanja povećanju produktivnosti i boljem standardu radnika.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.