utorak, 27. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ministar Gašić posetio renovirani objekat Vatrogasno-spasilačkog odelјenja u Babušnici

Ministar Gašić posetio renovirani objekat Vatrogasno-spasilačkog odelјenja u Babušnici

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić posetio je danas u Babušnici renovirani objekat Vatrogasno-spasilačkog odelјenja i obišao radove na rekonstrukciji zgrade Policijske stanice u ovoj pirotskoj opštini i tom prilikom poručio da se pobolјšanjem uslova rada policijskih službenika unapređuje i povećava sigurnost građana čije živote i imovinu srpski policajci i vatrogasci danonoćno štite.

Ministar Gašić je rekao da se u vatrogasne službe nije dovolјno ulagalo, a da su vatrogasci ti koji uvek, kao i tokom snežnih nepogoda zbog kojih je u ovoj opštini proglašena vanredna situacija, prvi pomažu građanima.

„Obnavlјanjem Vatrogasno-spasilačkog odelјenja, vatrogasci koji požrtvovano spašavaju živote građana ove opštine i štite njihovu imovinu u vanrednim situacijama, radiće u bolјim uslovima i tu se nećemo zaustaviti, jer pobolјšanjem uslova u kojima naši vatrogasci rade utičemo i na njihovu bolјu efikasnost u zaštiti koju smo dužni da pružimo građanima Srbije“, rekao je ministar i naglasio da Ministarstvo unutrašnjih poslova radi na izgradnji i obnavlјanju vatrogasnih jedinica, posebno onih manjih poput babušničke.

Ministar je, takođe, najavio da će u narednom periodu raditi na tome da ovo vatrogasno-spasilačko odelјenje dobije nova vatrogasna vozila i kvadove imajući u vidu razuđenost ove opštine i reagovanje vatrogasaca-spasilaca na nepristupačnom terenu.

Prilikom obilaska radova na obnovi Policijske stanice u Babušnici, ministar unutrašnjih poslova je istakao da se policajci spremno i profesionalno suočavaju sa svim bezbednosnim izazovima i problemima kako bi zaštitili građane i naglasio da je zadatak Ministarstva da i u narednom periodu nastavi da radi na jačanju kapaciteta policije.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.