četvrtak, 13. maj 2021.

Kruševac
četvrtak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 53%
Brzina vetra: 6 m/s JJZ
 

Šorom šajke Suboticom čeze

Šorom šajke Suboticom čeze

Košarkaši kruševačkog Napredak Rubina neočekivano poraženi od Spartaka u Subotici 88:82 (36:42)

Ovo je lakrdija od igre i shvatanja košarke, svi će biti kažnjeni,a oni koji ne žele da brane boje našeg kluba mogu odmah da spakuju kofere – rekao je predsednik Milenko Mihajlović

Osim Saše Mihajlovića, koji sarađuje pas igrom, drugi su pokušavali individualno da se dokažu i to je razlog poraza – kaže tim menadžer Miroslav Milojević

– Po čtvrtinama (20:22,16:20, 23:12,29:16)

Košarkaši kruševačkog Napredak Rubina, u idealnim uslovima za prvenstveni susret 14.kola Druge lige, pretrpeli su poraz u gosatima Spartaku u Subotici 88:82 (36:42) i navukli gnev čelnika kluba. Odmah posle četvrtog poraza u šampionatu, uz deset pobeda, prvog u drugom delu prvenstva, predsednik kluba Milenko Mihajlović je najavio kazne. Poručio je, na primer, onima koji ne žele da poštuju dogovore da mogu da dođu po ispisnice, najavio manje plate i drugo.

Ovakvo ponašanje je neshavtljivo. Pa ovo je bilo smešno, jadno i tužno. Tek treća pobeda Spartaka, a mi da ne možemo gori da budemo. Zar se tako brane boje kluba. Sve smo im obezbedili. I na ovom putovanju,kao i na svim prethodnim. Nije sramota gubiti, ali je teško prihvatljivo da se neko ne bori, već se ponašpa kao zvezda. Skresaćemo primanja, biće kažnjeni,a ako neko misli da više ne može da izvršava zadatke, neka slobodno ide – rekao je predsednik Milenko Mihajlović.

Tim menadžer Miroslav Milojević je razloge poraza video u solističkoj igri svojih košarkaša.

Nije bIlo saradnje. Samo Saša Mihajlović upražnjava pas igru. Ostali srljaju glavom kroz zid, žele individualno da sami reše sve,a to nam se i osvetilo– veli Miroslav Milojević.

Kruševljani su delovali kao raštimovani orkestar. Ni deo ekipe koja je prethodno ostvarila šest uzastopnih pobeda.

Hala sportova u Subotici. Gledalaca: 50.Sudije: Slobodan Petrović iz Stare Pazove, Predrag Vučič i Nevana Panić, iz Beograda.

Spartak: Pribić 9, Raonić 11, Prlja 10,Nikolić, Sokolović 10, Milisavljević, Švorcan, Drakulić 4, Mijatović 4, Vukotić 6, Antić 30, Marković 4.

Napredak Rubin: Radmanovac 9, Mijajlović 10, Radonjić 6, Đorđević Marinković, Milojević 10,Beader (nije igrao),Radivojević 13, Bakračlić , Mihajlović 20,Masalušić 4, Glišić (nije igrao), Milinčić 10.

Ljubiša Marković

Povezano