utorak, 27. februar 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Sve radne jedinice JKP Kruševac radno angažovane – intenzivno se radi na orezivanju stabala i šiblja

Sve radne jedinice JKP Kruševac radno angažovane – intenzivno se radi na orezivanju stabala i šiblja

Sve radne jedinice Javnog komunalnog preduzeća Kruševac u potpunosti su angažovane, a intenzivno se radi na orezivanju stabala i šiblja, čišćenju i pranju ulica i pripremi da za proleće grad ponovo izgleda sveže i čisto sa uređenim zelenim površinama, rekla je vršilac dužnosti direktora Javnog komunlnog preduzeća Kruševac Miona Radovanović.

U radnoj jedinici „Čistoća“, osim svakodnevnog angažovanju na odvoženju smeća sa područja grada i svih sela koja pripadaju Kruševcu, radi se i na popravci mehanizacije i opreme. U toku su i građevinski radovi, a ovom javnom preduzeću poveremo je u održavanje vodotokova drugog reda. Zimski period sa relativno toplim vremenom išao je na ruku da se realizuje veliki broj građevinskih radova, a građevinska sezona nije prekidana. I u stakleniku je sve spremno za proleće, a tradicija organizovanja bogate osmomartovske izložbe se nastavlja.

Kapitalni projekti – saradnja sa Koridorima Srbije i izgradnja Regionalnog centra za upravljanje otpadom se nastavljaju, u toku su radni sastanci i planiranje predstojećih aktivnosti.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.