sreda, 29. maj 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Najveća humanitarna akcija u regionu: Skeniraj i pomozi novim herojima (FOTO)

Najveća humanitarna akcija u regionu: Skeniraj i pomozi novim herojima (FOTO)

Vi skenirate – Meridian fondacija donira!

Prva utakmica finala ABA lige obeležena je novom humanitarnom akcijom, ujedno i najvećom u regionu, „Skeniraj. Pomozi.“, koja je spojila Meridian fondaciju, kompaniju Expanse studios i košarkaški klub Crvenu zvezdu Meridianbet, kao i sve građane u Srbiji, koji žele da pomognu našim najmlađim herojima.

Meridian fondacija pokrenula je humanitarnu akciju „Skeniraj. Pomozi.“ sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije. U našoj zemlji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama.

Vaša uloga u tome može napraviti veliku razliku i omogućiti bolje uslove za porodilje i njihove bebe u porodilištima u Beogradu (Narodni front), Nišu, Subotici, Novom Sadu (Betanija) i Kragujevcu. Osnovna želja je da svako dete ima siguran početak, a to se može postići samo ako se svi ujedine.

Kako se možete priključiti akciji i pomoći mamama i malim herojima?

Skenirajte QR kod u nastavku, ili posetiti zvanični sajt Meridian fondacije, prijavite se i za svaku vašu prijavu – ova fondacija doniraće određena sredstva za kupovinu neophodnih stvari za porodilišta.

Poruka je jednostavna: vi skenirate – Meridian fondacija donira!

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno pravimo razliku. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.