subota, 13. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Sutra u Kruševcu 5. sednica Skupštine grada

Sutra u Kruševcu 5. sednica Skupštine grada

Peta sednice Skupštine grada Kruševca, prvobitno zakazana za danas, biće održana sutra od 10 časova i naša medijska kuća Televizija Kruševac direktno će je prenositi.

Odluku o promeni datuma sednice donela je predsednica Skupštine grada Kruševca dr Dragana Barišić na zahtev većeg broja odbornika Srpske napredne stranke i vladajuće koalicije jer se danas održava zasedanje generalne skupštine Ujedinjenih nacija u Njujorku na kojoj se razmatra o važnom pitanju za srpski narod a to je rezolucija o Srebrenici.

– Kao građanka Srbije žeilim da pružim podršku našem narodn i našoj delegaciji kao i predsedniku Aleksandru Vučiću koji se bore da se pomenuta rezolucija ne izglasa- naglasila je dr Barišić. Za petu sednicu Skupštine grada Kruševca predviđeno je 37 tačaka dnevnog reda, biće potvrđivanja ali i prestanka mandata pojedinih odbornika, razmatranje odluke o promeni Statuta grada Kruševca – tačnije o tački člana 39 a tiče se radno – pravnog statusa predsednika Skupštine grada.

Na dnevnom redu sednice biće reči i o imovinskim rešenjima građana ali i pravnoj planskoj dokumentaciji, koja se tiče daljeg rada na realizaciji svih infrastrukturnih projekata za bolje uslove života i rada sugrađana i razvoj našeg grada.

Povezano