subota, 13. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

RIBARSKA BANJA U GODINI JUBILEJA: „Spojiti lepo i korisno“

RIBARSKA BANJA U GODINI JUBILEJA: „Spojiti lepo i korisno“

U 2024. godini Specijalna bolnica Ribarska Banja obeležava značajan jubilej -190 godina rada i postojanja. Zvanično Ribarska Banja kao lečilište kostiju, zglobova i neuropatskih i degenerativnih oboljenja počinje da radi 1834. godine i ta godina se uzima kao početak lečenja pacijenata koji pate od kostobolje i drugih bolesti, ali i koji ulažu u svoje zdravlje.

U toku je Kulturno leto Ribarske Banje, te goste i posetioce očekuju brojne kulturne  manifestacije i koncerti, s ponosom je istakla Vesna Mitrović Savić iz marketing službe i najavila popularni Etno festival hrane i starih zanata u subotu 13. jula.

U godini jubileja planirana je i izgradnja novog objekta, čime ćemo proširiti prostorne kapacitete, kojih sudeći po broju pacijenata i gostiju imamo nedovoljno i to će biti savremeni objekat sa više od 80 postelja.

U planu je i otvaranje posebnog stomatološkog dela, koji će pored postojećeg zdravstvenog i turističkog procenta posete gostiju Banje, unaprediti i dentalni turizam, zbog kojeg u našu zemlju dolazi sve više stranaca.

„Spojiti lepo i korisno“, pružiti adekvatne sadržaje za sve generacije“ bio je i ostaće naš moto, poručuju iz Specijalne bolnice Ribarska Banja.

Povezano