četvrtak, 18. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Uspešni fudbaleri, košarkaši, karatisti

Uspešni fudbaleri, košarkaši, karatisti

Fudbal:

Sjajan početak prolećnog dela prvenstva Prve lige Srbije u fudbalu. U Kruševcu, lider je pokazao veliku strpljivost i efikasnost protiv ekipe Inđije. Navijači su videli 4 gola i sigurno su zadovoljnim vidjenim na stadionu. To je 45 gol Napretka u ovogodišnjem šampionatu. Mirosavljević, Bojić i Gavrić su pokazali da će biti ubojita trojka lidera. Treći gol Bojića je retkost, ali se mladi fudbaler odlično snašao. Kruševljani su sigurni na tabeli sa 44 boda.Čukarički je drugi sa 35 bodova.

Ostali rezultati: U Beogradu u derbiju, Čukarički bolji od Voždovca 2:0, Metalac je savladao Borac 1:0, a Jedinstvo i Mladost igrali 0:0. Naredne subote Napredak igra sa ekipom Mladosti u Lučanima.

Košarka:

Košarkaši Napredak Rubina su sigurnom igrom zabeležili 13 pobedu u Drugoj ligi. Protiv beogradskog Beovuka 80:69, gde je centralna fidgura meča bio Luka Milojević sa 24 koša, korektnu igru pružio je i centar Bakračlić sa 20 koševa, kao i Radonjić sa 14. U Aleksincu je igran zanimljiv susret, domaćin Napredak savladao je Moravu iz Vladičinog Hana, konkurenta Napretka za drugo mesto sa 72:61, Crnokosa je bila bolja od Partizana 82:75.

Na tabeli vodi Meridiana sa 36 bodova, Napredak Rubin, Crnokosa i Morava imaju po 33 boda. Od ove tri ekipe jedna će u viši rang, Prvu košarkašku ligu Srbije. Verujemo da će to biti kruševački ligaš, koji već u subotu mora da savlada ekipu Mladosti u Čačku, koja se bori za opstanak. Veoma neugodan susret za Napredak Rubin.

Karate:

Na međunarodnom turniru u Aranđelovcu, na kome su, pored klubova, nastupile i reprezentacije Makedonije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije, kadet Karate kluba „Šampion“ iz Kruševca, Vuk Radojević osvojio je zlatnu medalju u borbama, u poluteškoj kategoriji. Ovo je ujedno bio izborni turnir za Balkansko prvenstvo, koje će biti održano krajem marta.

 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.