ponedeljak, 6. jul 2020.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
24°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 74%
Brzina vetra: 2 m/s JJZ
 

Veći od Velike Drenove

Veći od Velike Drenove

Rukometaši kruševačkog Knez Lazara, u 17.kolu Prve lige Zapad, na svom terenu, pobedili u komšijskom derbiju „15.oktobar“ iz Velike Drenove 35:23. Kruševljani za deset dana gostuju Radničkom 2 u Kragujevcu.

Moguće je da su komšije iz Velike Drenove očekivale dva boda u Kruševcu,ali bili smo bolji i zasluženo trijumfovali– rekao je trener Branislav Vukelić

Da rukometaši kruševačkog Knez Lazara, nisu slučajno u prvoligaškom društvu, svedoči pobeda nad „15.oktobrom“ iz Velike Drenove 35:23. Kruševljani, iako sa mnogo manjim iskustvom od komšija, uspeli su borbenom i, pre svega, efikasnom igrom sve da nadoknade i nadigraju ekipu iz Veike Drenove. To 17.kolo pamtiće po dobrom, a nadaju se i naredno u sredu protiv Radničkog 2 u Kragujevcu.

Trener Branslav Vukelić i njegov pomoćnik Desnca uspeli da ukomponuju sve najbolje osobine najmladjeg prvoligaša u ligi. To je proizvod dobrog rada na treninzima i ono što raduje to je da Knez Lazar iz dana u dan sve više postaje prava baza za ORK Napredak, ali i za RK Knez Lazar.

Osnivač Knez lazara Ivan Perčević, za tri godine postojanja kluba, za razliku od mnogo poznatijih ekikpa, ima čime da se pohvali.

Ljubiša Marković

Povezano