utorak, 2. mart 2021.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
4°C
Trenutni pritisak: 1040 mb
Vlažnost: 77%
Brzina vetra: 0 m/s S
 

Mladi su zakon

Mladi su zakon

U Beloj sali Kulturnog centra u Kruševcu promovisan je konkurs za program „Mladi su zakon“, koju za Rasinski okrug sprovodi  Udruženje građana „Ideosfera“ iz Beograda.

Ministarstvo omladine i sporta četvrtu godinu za redom raspisuje konkurs u okviru programa „Mladi su zakon“. Prošle godine od 8 projekta iz Rasinskog okruga realizovano je 7, rekao je asistent Kancelarije za mlade iz Kruševca Vanja Rakić.

Osim predstavljanja programa „Mladi su zakon“, moglo se saznati na koji način možete svoju ideju da pretvorite u delo i dobijete neophodne resurse za to. Na konkurs mogu da se prijave udruženja mladih i neformalne omladinske grupe sastavljene od najmanje pet članova, kao što su đački ili studentski parlamenti, razne omladinske sekcije i druge grupe mladih sa teritorije Rasinski okruga.

Sprovođenje ovog projekta počeće 1. avgusta, nakon završetka Konkursa objavljenih od strane UG „Ideosfera“ i Ministarstva omladine i sporta.

Promociji ovogodišnjeg programa „Mladi su zakon“ prisustvovao je pomoćnik gradonačelnika za omladinu i sport Nikola Petrović. Kreativne ideje i projekte mladi od 15 do 30 godina mogu slati resurs centru za Rasinski okrug – Udruženju građana „Ideosfera“ iz Beograda, a dodatne informacije mogu se dobiti na facebook stranici Kancelarije za mlade Kruševac. Konkurs je otvoren do 15 juna.

 

Povezano