nedelja, 14. avgust 2022.

Kruševac
nedelja
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
21°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 73%
Brzina vetra: 1 m/s Z
 

Nastavak filma „Mrtav ladan“

Nastavak filma „Mrtav ladan“

Film reditelja i scenariste Milorada Milinkovića „Mrtav ladan“ iz 2002. godine dobiće nastavak, na oduševljenje mnogobrojnih fanova ove domaće komedije.

Nastavak će biti nazvan „Ladno mrtav“, a kako prenose mediji scenario je napisan, film će se snimati u celom regionu, a radnja filma još uvek nije poznata. Za nastavak filma zaslužna je i produkcija „Livada film“ iz Zagreba.

Mrtav ladan je domaća filmska komedija. Dvojica braće, Kiza (Srđan Todorović) i Lemi (Nenad Jezdić), švercuju svog mrtvog dedu (Mihajlo Bata Paskaljević) u vozu jer nemaju novac da ga prebace u Vršac, gde ih čeka njihov nezgodan otac koga se mnogo plaše. U vozu se nađe i narko-diler Limeni (Nikola Đuričko), koji, plašeći se policije, ubaci dedi paketić droge u džep. Kiza i Lemi odlaze u vagon restoran, voz naglo koči, a težak kofer pada Dedi na glavu. Ostali putnici u kupeu konstatuju da je to ubilo dedu. Svako iz svojih razloga ne želi policiju u kupeu i oni reše da ga izbace kroz prozor. I tada nastaje potraga za dedom koga svi traže..

Autor/izvor: Naxi media

 

Povezano