nedelja, 21. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Preko Turske u Brazil

Preko Turske u Brazil

Sa prijema međunarodnog fudbalskog sudije Dalibora Đurđevića kod gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića

– Prema onome što smo do sada odradili, verujem da smo na pragu Svetskog fudbalskog prvenstva iduće godine u Brazilu– rekao je Dalior Đurđević

-Vi ste naši najbolji ambasadori umeća i znanja– naglasio je gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić

Gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić primio je danas međunarodnog fudbalskog sudiju Dalibora Đurđevića koji sa Miloradom Mažićem iz Vrbasa i Milovanom Ristićem iz Beograda sudi na Svetskom prvenstvu mladih igrača do 21 godine u Turskoj. Jedni kruševački intrenacionalac poklonio je Gašiću sliku dresa kada su delili pravdu u Ligi šampiona.

Gradonačelnik je izjavio da mu je drago kada prima uspešne sportiste koji su pravi ambasadori naše zemlje i grada Kruševca na planeti.

Vaša praksa prijema odabranih ili uspešnih sportista i sportskih radnika je za svasku pohvalu. Sudijska organizacija Srbije vam se na tome zahvaljuje i evo ja vam uručujem sliku sa dresom kada smo sudili Ligu šampiona– kazao je Dalibor Đurđević.

Posle Zorana Petrovića koji delegira sudije u Fudbalskom savezu Srbije, poreklom iz Gaglova, Đurđević je drugi i jedini internacionalac pod Bagdalom. Kaže da će im Svetsko prvenstvo za mlade igrače do 21 godine u Turskoj na koje putuju prekosutra biti poslednji ispit pred Svetski šampionat iduće godine u Brazilu.

-Ja se radujem svakom uspehu kruševačkih sportista i sportskih radnika. Zahvaljujem se na poklonu, ne sumnjam da nećete otputovati i u Brazil. Vi nama mnogo značite na stvaranju lepe slike o gradu i dražavi- kazao je gradonačelnik Bratislav Gašić.

Povezano