subota, 13. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Penzioneri iz osvete komšiji do 4 ujutro puštali Iron Maiden

Penzioneri iz osvete komšiji do 4 ujutro puštali Iron Maiden

Budući da noćnom koncertu nije bilo kraja, nastup Iron Maidena preko zvučnika je prekinula policija, a interveniraće i sud. Penzioneri su optuženi za uznemiravanje

Policajci u Stokholmu, uvereni da im je zadatak da utišaju razuzdanu mladež na žurci, ostali su u priličnom šoku kada su shvatili da čitav kraj u četiri ujutro sluša Iron Maiden zahvaljujući dvoje penzionera (81 i 71 godina)

Par je, naime, na balkon izneo zvučnike i ‘odvalio ih na najjače’, a sve iz osvete komšiji s kojim je već neko vreme u svađi zbog buke.

Iz tog stana uvek dopire nesnosna buka. Zbog tog sam komšije prisiljena da pijem tablete za spavanje – pokušala je gospođa (71) da se opravda policajcima, koji su otkrili da zvučnici na balkonu nisu bili jedini koje je par upotrebio u bizarnom ratu.

Jedne je takođe postavio i u podrum, i to direktno okrenute prema komšijinoj spavaćoj sobi.

Uprkos objašnjenju, dvoje metalaca u kasnim godinama će, naravno, uskoro morati da se pojave pred sudijom zbog uznemiravanja, a uz to će morati deo penzije i da izdvoje za nova vrata.

Budući da junaci priče nisu čuli zvono dok je svirala pesma ‘Afraid to Shoot Strangers’, policajci su morali ući u kuću na silu, otkriva list Aftonbladet.

Povezano