nedelja, 21. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Privredni savet u Kaoniku

Privredni savet u Kaoniku

Na jučerašnjoj, inače petoj sednici privrednog saveta Grada Kruševca razmatrana je problematika zapošljavanja, veći  broj tema  u vezi  predstojeće građevinske sezone ali i organizacije Vidovdanskih svečanosti. Domaćin Privrednom savetu Grada Kruševca bila je mlekara EKOMLEK iz Kaonika

Prema rečima predsedavajućeg Saveta gradonačelnika Bratislava Gašića, Kruševac je jedna od malobrojnih sredina koja beleži rast zaposlenosti a od prvog jula krenuće se sa javnim radovima, a jedan od najznačajnih biće na uređenju reke Rasine. Članovi Privrednog saveta su informisani da je dobijena saglasnost za otvaranje organizacione jedinice Agencija za privredne registre u Kruševcu, što će značajno olakšati poslovanje i pristup tendersakim konkursima ovdašnjim preduzećima.

Domaćin pete sednice Privrednog saveta grada Kruševca bio je vlasnik i direktor mlekara EKO-MLEK iz Kaonika, Perica Janković. Ovaj kolektiv je više od 2o godina nosilac i privrednog i razvoja stočarstva u dolini Ribarske reke rekao je za RTK zamenik direktora Saša Nedeljković.

Dodajmo da je jedna od tema sednice privrednog saveta bila oraganizacija Vidovdanskioh svečanosti ali i pitanje ažuriranja postupka izdavanja građevinskih dozvola u Kruševcu .

Povezano