utorak, 16. avgust 2022.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
24°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 60%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

JSL: Objavljen raspored za sezonu 2013/14

JSL: Objavljen raspored za sezonu 2013/14

Nova sezona Superlige startuje 10. avgusta, a fudbaleri Naperetka će sa pripremama startovati početkom jula. Napravljen raspored za takmičarsku 2013/2014 sezonu. U prva dva kola Jelen Super lige, fudbaleri kruševačkog Napretka igraju u gostima – idu Jagodini i Radničkim u Kragujevac. U trećem kolu spektakl u Kruševcu, kada Napredak dočekuje Crvenu zvezdu

Na jučerašnjoj sednici Izvršnog odbora Zajednice fudbalskih klubova Jelen Super lige Srbije izvršen je izbor takmičarskih brojeva za takmičarsku sezonu 2013/2014 i napravljen raspored.

U prvom kolu JSL Napredak gostuje komšijama u Jagodini, koji su sezonu završili na 4. mestu i osvojili kup Srbije, a već u trećem kolu u Kruševac dolazi Crvena Zvezda. Težak start za Kruševljane, ali poslastica za navijače… To smo i čekali svih ovih godina. Ove jeseni ćemo pored Zvezde, na stadionu Mladost, gledati i Hajduk, Čukarički, Radnički Niš, Rad, OFK Beograd i Javor.

Prema nezvaničnim informacijama novi šef struke Napretka je Milan Lešnjak, koji je proglašen za najperspektivnijeg trenera 2012. godine od strane Fudbalskog saveza Srbije.

Pripreme počinju prvog jula, a posle uvodnih testiranja i pregleda, predstoji seobe na Zlatibor, gde će naši momci provesti tri sedmice.
U narednih nekoliko dana biće, u dogovoru sa novim trenerom, i novih igrača. Shodno zacrtanim planovima, može se očekivati dolazak talentovanih, još neafirmisanih fudbalera koji pod Bagdalom treba da steknu rejting Bojića, Gavrića, Regana…

1. kolo : Jagodina – Napredak
2. kolo : Radnički KG – Napredak
3. kolo : NAPREDAK – Crvena Zvezda
4. kolo: Donji Srem – Napredak
5. kolo: Napredak – Hajduk
6. kolo: Spartak S. – Napredak
7. kolo: Napredak – Čukarički
8. kolo: Novi Pazar – Napredak
9. kolo: NAPREDAK – radnički niš
10. kolo: partizan – NAPREDAK
11. kolo: Napredak – Rad
12. kolo: Sloboda – Napredak
13. kolo: Napredak – OFK B.
14. kolo : Vojvodina – Napredak
15. kolo: Napredak – Javor

Kompletan raspored za takmičarsku 2013/2014 sezonu

Povezano