petak, 29. maj 2020.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
12°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 95%
Brzina vetra: 2 m/s JZ
 

Moguća privredna saradnja sa Ruskom federacijom

Moguća privredna saradnja sa Ruskom federacijom

Predsednik Privredne komore Moskovske oblasti Aleksandar Bezručenko i pomoćnik gradonačelnika grada Elektrostal Valerij Nikolajevič posetili su IMK „14. oktobar“, a zatim učestvovala i u poslovnom susretu sa privrednicima Rasinskog upranog okruga

Članove ruske delegacije, domaćini su upoznali sa kapacitetima IMK 14. oktobar, proizvodnim programa – uključujući i programe specijalne proizvodnje, sertifikatima i akreditacijama. Predsednik Privredne komore Moskovske oblasti Aleksandar Bezlučenko se zahvalio na toplom prijemu i pruženim mogućnostima da se upoznaju sa industrijskim potencijalima.

Generalni direktor IMK 14. oktobar Dragi Nestorović istakao je zajednički cilj da se pronađu obostrani interesi i iskoriste pogodnosti koje pruža tržište Ruske Federacije.

Ruska delegacija je zatim učestvovala i u poslovnom susretu sa privrednicima Rasinskog upravnog okruga, na kome su razmenjene konkretne sugestije i inicijative koje treba da doprinesu intenziviranju privredne saradnje.

U radu poslovnog foruma su učestvovali i Branislav Vesić, načelnik Rasinskog upravnog okruga, Dragiša Ranković, predsednik Regionalne privredne komore Kruševac i Predrag Marković, direktor Nacionalne službe za zapošljavanje u Kruševcu.

Povezano