ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 62%
Brzina vetra: 0 m/s ZJZ
 

Lešnjak: „Uvek maksimalan pristup“

Lešnjak: „Uvek maksimalan pristup“

Fudbaleri Napretka počinju sa pripremama za superligašku sezonu 2013/14 u ponedeljak u popodnevnim časovima, kada će novi šef stručnog štaba Milan Lešnjak izvršiti prozivku igrača

Na video snimcima koje sam dobio mogao sam da vidim osnovne karakteristike igrača. Naravno, više informacija i bolji utisak ću imati kada se malo bolje upoznam sa momcima, što se kaže licem u lice, kaže Lešnjak za zvanični sajt Napretka.

Planirano je da ekipa u Kruševcu provede nepunih šest dana.

Šestog dana jula selimo se na Zlatibor, gde nas očekuje i veliki broj kontrolnih utakmica, biće ih ukupno šest, ističe novi šef stručnog štaba Kruševljana.

Superliga startuje 10. avgusta, a neki bi rekli da raspored na startu ne ide na ruku ekipi Napretka, pošto ih očekuju gostovanja Jagodini i Radničkom iz Kragujevca, a potom i dolazak Crvene zvezde pod Bagdalu. Lešnjak se raduje prvenstvenim izazovima.

Ja vidim to kao nešto što je sasvim normalno, to su sve stvari koje nas čekaju kroz prvenstvo. Pristup svakoj utakmici mora da bude maksimalan, bez obzira ko dolazi ili gde gostujemo, kaže Lešnjak.

Milan Lešnjak bio je selektor kadetske reprezentacije Srbije, a proglašen je za najperspektivnijeg trenera Srbije za 2012. godinu, u izboru fudbalskog saveza Srbije.

 

Povezano