petak, 28. februar 2020.

Kruševac
petak
Oblačno.
Oblačno.
-3°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 98%
Brzina vetra: 1 m/s JZ
 

Zajednički nastupi KUD-ova iz Ribarske Banje i Poljske

Zajednički nastupi KUD-ova iz Ribarske Banje i Poljske

U toku je tradicionalno „Kulturno leto Ribarske Banje“, u okviru koga će sutra u Kruševačkom pozorištu i u petak, 5. jula, u Ribarskoj Banji, biti organizovani zajednički koncerti kulturno umetničkih društava iz Ribarske Banje i Poljske

Početkom juna, nastupom članova Kulturno-umetničkog društva „Ribarska Banja“ počelo je „Kulturno leto Ribarske Banje 2013“. Do kraja septembra, kada se završava kulturno leto, biće organizovan bogat kulturno-umetnički i sportski program.

– U Ribarskoj Banji u toku je deseto Kulturno leto u okviru kojeg se dva puta nedeljno održavaju programi na pozornici ispred Velnes centra – kaže Vesna Mitrović iz marketinga Specijalne Bolnice Ribarska Banja i dodaje da će sutra u 20 sati u Kruševačkom pozorištu i u petak, 5. jula u 19 sati u Ribarskoj Banji, biti organizovani zajednički koncerti kulturno umetničkih društava iz Ribarske Banje i Poljske.   

Tokom jučerašnjeg dana u Banju je stiglo kulturno umetničko društvo iz Poljske.

– Ovo nam je prvo gostovanje u Srbiji i Ribarskoj Banji a do sadašnji utisci su izvanredni – ističe direktor poljskog KUD – a Andžej Dirdal.

Prema najavama iz Ribarske Banje, do kraja septembra kada se završava kultuno leto, biće organizovan bogat kulturno umetnički i sportski program.

Povezano