ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 0 m/s J
 

Motokros: evropska elita u Globaru

Motokros: evropska elita u Globaru

Moto klub „Gajić“ iz Globara i Turistička organizacija grada Kruševca od 5. do 7. jula organizuju kvalifikacije za veliku nagradu Evrope u motokrosu i evropski, istočnoevropski i nacionalni šampionat u motokrosu u svim kategorijama na motokros stazi „Gajić“ u Globaru.

Ovogodišnji, četvrti motokros na stazi „Gajić“ u Globaru, okupiće 100 takmičara iz 15 evropskih zemalja koji će se takmičiti u kvalifikacijima za veliku nagradu Evrope u motokrosu i evropski, istočnoevropski i nacionalni šampionat u motokrosu u klasama 65 i 85 kubika.

– Trke će se voziti u subotu od 10 do 19 sati, svečano otvaranje je u nedelju u 12 a dodela pehara istog dana po završetku takmičenja u 17 sati – kaže organizator motokrosa Miodrag Pantić. 

Nakon Vidovdanskog festivala sporta, gradska uprava Kruševac nastavlja sa popularizacijom sporta a motokros smatramo izuzetno važnim jer ćemo i na ovaj način promovisati naš grad – ističe pomoćnik gradonačelnika za sport i omladinu Nikola Petrović:…

Organizator trodnevnog takmičenja je moto klub „Gajić“, suorganizatori Grad Kruševac, Turistička organizacija grada i Moto savez Srbije a generalni sponzor Fabrika maziva Kruševac.   

Povezano