nedelja, 21. jul 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Konfekcija Zvezda: Sposobna da odgovori visokim standardima stranih kupaca (video)

Konfekcija Zvezda: Sposobna da odgovori visokim standardima stranih kupaca (video)

U konfekciji Zvezda uposlenost proizvodnih kapaciteta je stroprocentna, a ugovoreni su i obezbeđeni poslovi za još najmanje mesec dana, izjavio je za RTK, generalni direktor ovog kruševačkog preduzeća Milorad Ilić

Proizvodnja je pokrenuta nakon višemesečnog zastoja, zahvaljujući podršci Gradske uprave i pomoći jednog broja kruševačkih preduzeća, pre svih Trajal korporacije i Javnog Komunalnog preduzeća Kruševac, a u toku je realizacija ugovora o lom poslovima za francuske partnere. Pored lom poslova u planu je, ističu u ovom kolektivu, organizovanje sopstvene proizvodnje za potrebe, domaćih, velikih poslovnih sistema.

Konfekcija Zvezda je jedna od malobrojnih preostalih srpskih fabrika sa specijalizovanim kapacitetima za proizvodnju takozvane teške konfekcije, i tehnički i kadrovski sposobna da odgovori visokim standardima stranih kupaca, kazao je direktor Milorad Ilić.

Da li je to dovoljno da bi se opstalo na tržišti zavisiće, smatraju u ovom preduzeću koliko od njih samih toliko i od razumevanja i podrške republičke admnistracije.

Z. Pavlović

Povezano