petak, 28. februar 2020.

Kruševac
petak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
-2°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 92%
Brzina vetra: 1 m/s I
 

Filmsko leto u Pionirskom parku

Filmsko leto u Pionirskom parku

Kulturni centar Kruševac u saradnji sa Francuskim filmskim institutom, organizuje Ciklus francuskog filma pod nazivom “ Doba sazrevanja“.

Projekcijom filma Rijada Satufa „Lepotan“ Pionirskom parku je otvoren ciklus u sklopu kojeg će biti prikazano 5 filmova  namenjenih pre svega adolescentima.To su i „Sve što sija“, „Versaj“, „A ti, ko se tebi svidja“ i „Tomboj“. Ulaza je slobodan.

Odmah nakon  ciklusa francuskog filma, iz kruševačkog Kulturnog centra najavljuju, već od 11. jula, tradicionalnu projekciju Dečijih filmova sa početkom od 20 sati sve do 5.avgusta. Prvi film koji se prikazuje je „Kornjača Frenklin“.

 

„Sve što sija“

Večeras je na programu film „Sve što sija“.
Eli i Lila se poznaju od djetinjstva, dijele sve i sanjaju o drugačijem životu. Žive u istom predgrađu 10 minuta od Pariza. Danas ne žele više da budu na 10 minuta od svojih života. Od malih snalaženja do velikih laži pokušaće da uđu u svijet koji nije njihov i u kojem im se sve čini mogućim. Režija : Géraldine Nakache i Hervé Mimran. Glumci : Leîla Berhti, Géraldine Nakache ; Virginie Ledoyen ; Linh Pham.

 

Povezano