ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 78%
Brzina vetra: 0 m/s J
 

Utvrđen kalendar takmičenja gradskog i okružnog fudbalskog saveza

Utvrđen kalendar takmičenja gradskog i okružnog fudbalskog saveza

Gradski fudbalski savez Kruševca i Fudbalski savez Rasinskog okruga utvrdili su kalendar takmičenja za 2013/2014.godinu. Takmičenje počinje 17.avgusta. Prva Okružna liga brojnija je za dva kluba, u ostalim biće po 14 ekipa.

Oba saveza su saglasna da takmičenja u svim ligama počne 17. i 18.avgusta.Novinr u Prvoj okružnoj ligi su dva kluba više nego do sada, 18 umesto 16, tako da su se spasli ispadanja Sloga iz Dašnice i Jedinsdtvo 1936. Glavnokomandujući u Okružnoj „A“ ligi biće Zoran Božović iz Trstenika, u Drugoj okrućžnoj ligi Momčlilo Milosavljević iz Aleksandrovca,a u Gradskoj ligi Kruševca Srbomir Anđelković. Uz ove gledaoci će biti u prilici da posmatraju ekipe dve Opštinske lige po 14 klobva,koliko broji i Okjrug 2 i Gradska liga.

Takmičenje u Mini maksi ligi povereno je Ivanu Mitiću,koji godinama radi taj posao.

Što se Srpske lige tiče kruševački imna dva kluba Trstenik PPT i Kopaonik, Borac je napustio takmičenje i seli se u Pomoravskjo-tiomočku zonu,u kojoj su još i Juhor iz Obreža, Trajal i Župa.Ipsali su Bošnjane i Pepeljevac.

Predsednik Gradskog fudbalskog saveza je dr Vlada Mladenović, njegov najbliži saradnik Ivan Aksentijević generalni sekretar Čedomir Andrejić,a tehnički sekretar Mionir Vujičlić.

Povezano