utorak, 7. april 2020.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
15°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 24%
Brzina vetra: 5 m/s SI
 

Svečano otvaranje knjižare Delfi-Laguna u Kruševcu

Svečano otvaranje knjižare Delfi-Laguna u Kruševcu

Sa ciljem da promoviše najbolja književna izdanja i propagira prave vrednosti, u utorak, 16. jula, u 18 sati u Kruševcu (Vidovdanska 89) svečano će biti obeležen početak rada nove knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca. Čast da se zvanično najavi početak rada ove knjižare pripala je Laguninim piscima Urošu Petroviću i Dejanu Stojiljkoviću, koji će tom prilikom potpisivati svoje knjige

Specijalno tog dana knjige sa Lagunine top 20 liste biće na specijalnom popustu od 30 odsto. U promotivnom periodu – od 18 do 21 sat – svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin Klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama.

Pored mnogobrojnih popusta očekuju vas i pokloni uz svaku kupovinu. Poklone su pripremili prijatelji ovog događaja: Nivea, Golden Rose, Lomax, Multiactiv, Perwoll, Naše zrno, Božen kozmetika, ET kafe i kompanije BDR i GDT.

Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program. Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat. Knjižara u Kruševcu je nedeljom zatvorena.

Povezano