utorak, 7. april 2020.

Kruševac
utorak
Bez padavina.
Bez padavina.
15°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 20%
Brzina vetra: 6 m/s SI
 

Knjižara po svetskim standardima otvorena u Kruševcu (video)

Knjižara  po svetskim standardima otvorena u Kruševcu (video)

Kruševac je bogatiji za još jedan knjižarski prostor. Knjižara lanca Delfi i Laguninog kluba čitalaca svečano je obeležila početak rada druženjem sa ljubiteljima pisane reči, a gosti su bili pisci Uroš Petrović i Dejan Stojiljković, koji su tom prilikom potpisivali knjige

Posebno za ovu priliku, Lagunina hit izdanja bila su na specijalnom popustu, a svi koji su želeli mogli su da se besplatno učlane u Klub čitalaca. Knjižara je, kao i ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga brojnih izdavača nudi i program kartolerije i gift program. Izdavačka kuća Laguna osnovana je aprila 1998. i, od skromnih početaka sa nekoliko objavljenih naslova za godinu dana, došla je do produkcije od nekoliko stotina objavljenih naslova godišnje i danas važi za jednog od najvećih izdavača ne samo u zemlji, već i u regionu. Između ostalog, objavljuje i dela najznačajnijih savremenih domaćih autora.

Knjižara lanca Delfi i Laguninog kluba čitalaca otvorila je vrata ljubiteljima knjige, ali za početak i Laguninim hit piscima, Dejanu Stojiljkoviću i Urošu Petroviću, koji su potpisivali svoje knjige, uključujući i najnovije – „Duge noći i crne zastave“ i „Deca bestragije“.

Radno vreme knjižare, koja se nalazi u Vidovdanskoj ulici, je od ponedeljka do subote, od 9 do 21 sat.

 

Povezano