petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Kruševački EPS godinu dana kasnije: Prioritet naplata dugovanja (VIDEO)

Kruševački EPS godinu dana kasnije: Prioritet naplata dugovanja (VIDEO)

Elektrodistribucija Kruševac koja posluje u okviru „ElektroSrbije Kraljevo“, kao deo velikog sistema Elektroprivrede Srbije, i za osnovnu delatnost ima distribuciju električne energije, u proteklih godinu dana poslovala je dobro, ispunila Poslovni plan, a naredni period biće posvećen investicijama, izjavio je za RTK direkor Nebojša Đašić

Elektrodistribucija će prioritetno raditi na naplati dugovanja od kupaca, koji u ovom trenutku iznose 800 miliona dinara za domaćinstva i skoro milijardu za privredu. Uz apel da se izmire dugovanja, direktor Đašić je potvrdio da će od avgusta cena struje biti viša, kao i da će kupci dobiti novi račun za struju koji će obuhvatiti samo potrošnju u julu. Ovaj račun izdaće novoformirano privredno društvo „EPS Snabdevanje“ koje će se baviti poslovima trgovine, u skladu sa novinom – razdvajanjem poslova trgovine od distributivnih poslova u okviru sistema EPS-a.

Elektrodistribucija Kruševac, koja posluje u okviru „ElektroSrbije Kraljevo“, kao deo velikog sistema Elektroprivrede Srbije, i za osnovnu delatnost ima distribuciju električne energije, u proteklih godinu dana ispunila je Poslovni plan, a naredni period biće posvećen investicijama, izjavio je za RTK direkor Nebojša Đašić.

Snabdevanje kupaca električnom energijom bilo je uredno kao i investiciono održavanje distributivnog elektroenergetskog sistema. Završeni su i pušteni u pogon ugovoreni elektroenergetski objekti. Uz misiju sigurnog snabdevanja svih kupaca električnom energijom pod tržišno najpovoljnijim uslovima, vizija kruševačke Elektrodistribucije je da radi kao društveno odgovorno preduzeće u saradnji sa srodnim javnim gradskim preduzećima i Gradskom upravom Kruševca, istakao je Đašić.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.