subota, 23. oktobar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

Sportski centar: Predstoje radovi na atletskoj stazi (VIDEO)

Sportski centar: Predstoje radovi na atletskoj stazi (VIDEO)

Na konferenciji za novinare održanoj u Srortskom centru u Kruševcu prezentovani su rezultati rada za prethodnih godinu dana i najavljene nove investicije i sportski sadržaji.

– Naša ustanova skoro pola veka bavi se omasovljenjem sporta i fizičke kulture, a sportski rezultati, rekordi i veliki broj ljudi, svih genarcija koji treniraju na našim terenima i u objektima, naš su najveći uspeh – naglasio je direktor Sroptskog centra Kruševac Dragan Lazić.

Najveće aktivnosti u proteklom periodu urađene su na fudbalskom stadionu „Mladost“, a po tom modelu započeta su sanacije dela hale sportova, sale Soko, a u skorijoj budućnosti očekuje nas radovi na atletskoj stazi, koju Sportski centar i Grad Kruševac već dugo očekuju, dodao je Lazić.

Sportski centar Kruševac trenutno je domaćin plivačkog kampa , koji se završava 12 avgusta , a kampere će obići predstavnici spoprtskog saveza Srbije.

Konferenciji u Spotskom centru prisisutvovali su i zamenik direktora Spomenka Obradović, pomoćnik direktora za programske aktivnosti i član Upravnog odbora spotrskog Saveza Srbije Nenad Bradić.

Povezano