subota, 23. oktobar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
8°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 87%
Brzina vetra: 2 m/s J
 

Putevima Jastrepca na motorima i džipovima

Putevima Jastrepca na motorima i džipovima

Spajajući strast prema kros motorima i ljubav ka planini moto-kros grupa „Pobratimi“ iz podjastrebačkog sela Zdravinje organizovala je zadnjeg dana vikenda rekreativnu vožnju motora i džipova.

U organizaciji moto-kros grupe“Pobratimi“, na severozapadnoj strani Jastrepca juče je održana rekreativna vožnja motora i džipova. Pod nazivom Putevima Jastrepca 2013. osamdesetak ljubitelja kros motora i desetak posada u džipovima prešlo je kroz planinske puteve stazu dugu 50-tak kilometara. Put kroz ovu avanturu vodio je severozapadnom stranom Jastrepca, od sela Rlica do šumske kuće Srbijašuma. Član moto-grupe Pobratimi i organizator Dragoslav Đorđević Gose kaže da se ova manifestacija održava po drugi put i napominje da je ovoga puta došlo duplo više učesnika.

Uz par probušenih guma i jednim iskidanim lancem, vožnja planinskim putevima je trajala oko 5 sati. Na početnu tačku ispred crkve Ognjene Marije u Rlici na ručak i osveženje vratili su se bezbedno svi učesnici. Reportažu ove avanture uskoro će te gledati na programu TV Kruševac.

Povezano