petak, 26. februar 2021.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
3°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 89%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Večeras „Opušteno“ na TV Kruševac, delimo hit knjige Lagune! (VIDEO)

Večeras „Opušteno“ na TV Kruševac, delimo hit knjige Lagune! (VIDEO)

Dobitnica knjiga „Legende“, koju sajt RTK.RS dodeljuje zajedno sa Lagunom, je nasa gledateljka Tamara Lukić.

Vreme je za novo Opuštanje! Na TV Kruševac, večeras u 20:30 (reprizno u subotu oko 14:10) možete vidti novo izdanje magazina koji vas informiše, zabavlja i nagrađuje. Večerašnje nagrade su hit knjige Lagune, o čijim ćemo anktuelnim izdanjima razhovarati sa Darkom Minićem, rukovodiocem knjižare Delfi u našem gradu.

Dobitnica knjiga „Legende“, koju sajt RTK.RS dodeljuje zajedno sa lagunom, je nasa gledateljka Tamara Lukić. Imena ostalih dobitnika knjiga objavljena su u samoj emisiji, a o po knjige mogu doci od ponedeljka, u prostorije TV Krusevac.

Na neobičan način biće predstavljena i knjiga P.U.T. na prvi pogled mlade autorke Mimi Vlaović, ljubavna priča o dvoje mladih ljudi čije su sudbine naizgled potpuno suprotne. Mimi Mirjana Vlaović rođena je i živi u Beogradu i ima 17 godina.

Emisija vas detaljno provodi kroz Ajde Fest koji je u toku, a vodiči su Vanja Vukajlović, PR Festivala i Miloš Tomić, reditelj.

Osetićemo i delić atmosfere Sabora u Guči, ali i predstaviti projekat „Put zmaja“, vezan za domaće legende o zmejivama – uključujući i lokalnog, jastrebačkog.

Predstavljamo i Plivački kamp koji je u toku u Kruševcu, knjigu nedelje i filmove za ostatak leta, a tu su i zabavne rubrike Skrivena slušalica i Karikature nedelje…

Emisiju priprema i vodi Slavoljub Marković.

Povezano