nedelja, 5. decembar 2021.

Kruševac
nedelja
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
10°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 65%
Brzina vetra: 1 m/s S
 

Ne pomaže ni Mirosavljević

Ne pomaže ni Mirosavljević

– Naši su bili bolji u prvom, domaćin u drugom delu, uz sumnjivo dosuđen jedanaesterac, ali imamo priliku za popravni u subotu od 20 časova protiv Crvene zvezde u Kruševcu – govori direktor kluba Vladimir Arsić

Fudbaleri kruševačkog superligaša Napretka, posle pobede u 1. kolu Jelen super lige, u gostima u Jagodini 0:2, poraženi su od Radničkog u Kragujevcu sa 2:1. Jedini gol za crveno-bele postigao je Nenad Mirosavljević. Kruševljani sutra u 20 časova dočekuju beogradsku Crvenu zvezdu.

– U Kragujevcu smo igrali dobro prvo poluvreme, ali ne i u durgom delu. Ma koliko je bio i sumnjiv penal ua domaće u finišu susreta, smatram da smo, možda, mogli i bolje od poraza. Imamo priliku, verujem pred prepunim tribinama da odmerimo snage sa beogradskom Crvenom zvezdom. Unapred se nećemo predavati. Pokiušaćemo da odigramo dopadljiv fudbal u kome neče manjkati i realizacija – nada se direktor kluba Vladimir Arsić.

Poučeni iskustvom od ranije, Upravni odbor je odlučio da štampanje i prodaju ulaznica (od prošlog četvrtka), poveri beogradskoj agenciji, koja ove poslove obavlja i za superligaše iz glavnog grada.

– Ovog puta smo pribegli ovoj metodi i zaključili da oni koji su na vreme nabavili sezonske ulaznice mogu sa njima da posmatraju i susret protiv Crvene zvezde, kasnije i Partizana, što ranije nije bio slučaj. Na taj način odužujemo se najvernijim pristalicama našeg kluba – uverava Vladimir Arsić.

Povezano