ponedeljak, 29. novembar 2021.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
6°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 91%
Brzina vetra: 1 m/s JJI
 

Počela prodaja ulaznica, očekuju se gužve

Počela prodaja ulaznica, očekuju se gužve

Od juče su u prodaji ulaznice ze prvenstvenu fudbalsku utakmicu Jelen super lige, između Napretka i beogradske Crvene zvezde, koja se igra u subotu u Kruševcu u 19 sati. Karte se porodaju na blagajni Napretkovog stadiona, od 10 do 18 časova.

Iz Uprave kruševačkog superligaša apeluju na navjače iz grada i okoline, da ulaznice kupuju danas i sutra, zbog očekivanih gužvi na sam dan odigravanja utakmice, kada se očekuje dolazak većeg broja pristalica jednog i drugog kluba iz drugih gradova. Ulaznice će se prodavati i na dan utakmice na stadionu „Mladost“ u Kruševcu od 10:00 do početka utakmice. Ulaznice se mogu kupiti samo uz važeći lični dokument sa fotografijom izdat od strane nadležnog državnog organa (lična karta, putna isprava, vozačka dozvola), i to najviše 4 ulaznica po osobi. Lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti ulaznice, niti mogu ući na stadion bez prisustva roditelja ili staratelja.

Cene ulaznica: sever i jug – 200 dinara, istok – 300 dinara, zapad jedan – 350 dinara, zapad dva – 450 dinara. Kapije stadiona biće otvorene od 17,00 sati.

Uoči subotnjeg 3.kola i susreta fudbalera Napretka i Crvene zvezde u kruševačkom superligašu danas u podne održana je redovna konferencija za medije. Na pitanja novinara odgovarali su prvi stručnjak crveno- belih Milan Lešnjak i kapiten i najbolji strelac Nenad Mirosavljević.

Televizija Kruševac priprema specijalnu emisiju „Fudbalske priče“, koja je na programu večeras u 22 i 30.

Povezano