sreda, 8. jul 2020.

Kruševac
sreda
Bez padavina.
Bez padavina.
12°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 1 m/s JJI
 

Ribarska banja: Stoprocentna popunjenost kapaciteta (VIDEO)

Ribarska banja: Stoprocentna popunjenost kapaciteta (VIDEO)

Specijalna bolnica za rehabilitaciju ortopedskih, koštano zglobnih i degenerativnih oboljenja Ribarska Banja ima stoprocentnu popunjenost smeštajnih kapaciteta. Ova banja ima i sve uslove za prevenciju zdravlja

U periodu od juna do septembra teško se nalaze slobodna mesta u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju ortopedskih, koštano zglobnih i degenaritnih oboljenja Ribarska Banja, istakao je direktor ove ustanove dr Dušan Šokorac, govoreći o popunjenosti kapaciteta i pacijentima koji se leče u ovoj bolnici:

U poslednjim godinama, prema rečima dr Šokorca, posebno se stavlja akcenat na prevenciju zdravlja za šta Ribarska Banja ima sve prirodne uslove i kompletnu ponudu.

Termalna voda, planinski vazduh, profesionalnost usluga u Specijalnoj bolnici i kompletna ponuda u Velnes i Spa centru, i ove sezone, svrstali su Ribarsku Banju u vrh banjskih lečilišta u našoj zemlji.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju ortopedskih, koštano zglobnih i degenerativnih oboljenja Ribarska Banja ima stoprocentnu popunjenost smeštajnih kapaciteta. U periodu od juna do septembra teško se nalaze slobodna mesta, istakao je direktor ove ustanove, dr Dušan Šokorac. Na rehabilitaciji su uglavnom pacijenti koji su koristili zdravstvene usluge ove bolnice, zadovoljni sa postignutim rezultatima, a dolaze ponovo kako bi nastavili sa rehabilitacijom. Poslednjih godina, prema rečima dr Šokorca, u centru pažnje je prevencija zdravlja, za šta Ribarska banja ima sve uslove: termalnu vodu, planinski vazduh i komplentnu ponudu u Velnes i Spa centru.

Povezano