sreda, 3. jun 2020.

Kruševac
sreda
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 54%
Brzina vetra: 1 m/s ZJZ
 

RPK: Kruševljani na Sajmu INKOP u Zrenjaninu (VIDEO)

RPK: Kruševljani na Sajmu INKOP u Zrenjaninu (VIDEO)

U sporstkoj hali Medison u Zrenjaninu sutra je otvaranje 14. Sajama inovacija , kooperacija i preduzetništva INKOP 2013. koji se održava do 31. avgusta. Regionalna privredna komora Kruševac zakupila je štand na sajmu na kome će članice ove asocijacije besplatno predstaviti i izlagati svoje proizvode ili kataloški propagandni materijal

Zainteresovani se još danas mogu prijaviti za učešće na sajmu u Zrenjaninu, na kome će nastupiti više preduzeća iz Rasinskog okruga, uključujući i najveće poslovne sisteme poput 14. oktobra ili FAMa a međunarodnoj javnosti predstaviće se grad Kruševac i opština Trstenik.

U Privrednoj komori Kruševac podsećaju da je na prethodnih 13 sajmova programe predstavilo više od dve hiljade preduzeća iz zemlje i inostranstva. Među kruševačkim firmama koje će se predstaviti su i VERITAS GRUP , ARTIKOD, PRIORITI, KAIZEN TEHNIKA, UDRUŽENJE GRAĐANA ETNO RASINA i druge.

Pod sloganom inovacija kooperacija i preduzetništva u strukturi sajma INKOP dominira proizvodna delatnost sa preko 85 % dok ostatak predstavljaju turističke i uslužne dalatnosti. Po organizacionoj strukturi učesnici su uglavnom preduzetnici , mada učešće u značajnoj meri imaju i velike kompanije, udruženja , agencije i predstavnici starih zanata.

Sajam INKOP je jedinstvena prilika da se izvrši kvalitetna prezentacija i promocija proizvoda i usluga i u relativno kratkom roku ostvare pozitivni kontakti sa većim brojem potencijalnih klijenata u cilju uspostavljanja dalje uspešne poslovne saradnje. Organizatori 14. Sajma INKOP u Zrenjaninu su Regionalna privredna komora i Opšte udruženje preduzetnika Zrenjanin u saradnji sa Turističkim centrom Grada Zrenjanina.

Povezano