subota, 11. jul 2020.

Kruševac
subota
Bez padavina.
Bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 74%
Brzina vetra: 4 m/s I
 

Biznis inkubator dočekuje nove stanare

Biznis inkubator dočekuje nove stanare

Od septembra u kruševačkom Biznis inkubator centru krenuće sa radom još jedna grupa biznis početnika. U ovoj ustanovi su inače ponosni na činjenicu da su se u prethodnih pet godina koliko su prisutni u Kruševcu , potvrdili kao rasadnik uspešnih poslovnih ljudi i kao jedan od najuspešnijih biznis inkubatora u zemlji

U kruševačkom biznis inkubator centru od septembra biće slobodna više modula pogodnih za proizvodne i uslužne delatnosti koji će se ponudi biznis početnicima uz subvencionirane stanarine, izjavila je za RTK direktorka ove ustanove Dragana Bogdanović.

Statistika kaže da je nadprosečna većina biznis početnika, koja je svoju karijeru započela u kruševačkom biznis inkubatoru,uspešno nastavila poslovanje po izlasku iz ove ustanove a dobra vest je i,kaže direktorka, da će centar, od septembra, ponovo biti u prilici da pomogne jednom broju Kruševljana da krene sa sopstvenim poslovanjem.

U Biznis inkubatoru ističu da pored subvencije za stanarinu,u rasponu od 30 do 70 odsto zavisno od delatnosti i godina poslovanja, centar nudi logističku pomoć pri postavljanja biznis planova, korišćenju knjigovodstvenih usluga i informacione infrastrukture kao i za pokretanje marketinške kampanje, čime se značajno olakšava start, veruju, budućih uspešnih kruševačkih biznismena. Ponosni su i na činjenicu,kaže direktorka Bogdanović, da su unutar zajednice srpskih biznis inkubator centara,po ukupnim efektima rada ,nadmoćno prvi u zemlji.

 

Povezano