utorak, 27. oktobar 2020.

Kruševac
utorak
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
5°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 98%
Brzina vetra: 0 m/s J
 

FK Napredak: Optimizam pred Donji Srem (VIDEO)

FK Napredak: Optimizam pred Donji Srem (VIDEO)

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Napredak Milan Lešnjak i golman Nemanja Krznarić optimisti su pred subotnji duel Napretka u gostima Donjem Sremu u Pećincima

Donji Srem je ekipa koja je pre svega jako disciplinovana, i koja je pretrpela odredjene kadrovske promene, ali bez obzora na njihovo superligaško iskustvo, mi u Pećince idemo po tri boda – istakao je na danas održanoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Napretka Milan Lešnjak. – Raspoloženje u timu je odlično, i mi se ne okrećemo u nazad, gledamo samo sledeći duel.

Golman Napretka Nemanja Krznarić složio se sa juče datom izjavom igrača Donjeg Srema Stefana Burovca da Napredak nije ekipa za „vađenje“:

I nama je na prvom mestu da prekinemo negativan niz. Mi u Pećince idemo po pobedu. Donji Srem je odličan tim, ekipa koju poznajemo, pridružio nam se i Koković – značajno pojačanje, koje je stiglo u pravi čas.

Lešnjak je najavio i neke moguće rotacije u okviru tima za predstojeću utakmicu.

Kruševljani imaju kadrovskih problema, zbog povrede dva prvotimca, ali znaće da se suprostave domaćinima koji su već drugu sezonu članovi najelitnijeg društva. Utakmica počinje u 17 časova.

Ovo su izjavili na današnjoj konferenciji za medije.

Radio Kruševac direktno prenosi meč, a Televizija Kruševac priprema reportažu za nedelju u 18 časova i 30 minuta.

Povezano