ponedeljak, 28. septembar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Oblačno.
Oblačno.
19°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 55%
Brzina vetra: 3 m/s IJI
 

Amatersko pozorište Kruška najavilo novu predstavu (VIDEO)

Amatersko pozorište Kruška najavilo novu predstavu (VIDEO)

Povodom uspešnog nastupa na festivalu Teatar za mlade u Novom Pazaru, amatersko pozorište Kruška održalo je konferenciju za novinare. Najavljen je između ostalog i početak rada na novoj predstavi.

Na pozorišnom Festivalu „Teatar za mlade“, koji je od 20. do 27. avgusta održan u Novom Pazaru, nagradu za najbolju žensku ulogu dobila je članica amaterskog pozorišta „Kruška“ iz Kruševca Mitra Mladenović, za ulogu Tare, u predstavi „To ti je lajf“, u režiji Zdravka Savića, što je 15-a nagrada ovog pozorišta za 4 do sada urađene predstave, istakla je, na tim povodom organizovanoj konferenciji  za medije, direktorka valentina Antić.

Pored pozorišta „Kruška“, učestvovalo je još sedam mladih pozorišnih trupa iz Srbije. Za kruševački amaterski ansambl ovo je 15 nagrada za do sada 4 urađene predstave. U toku rad na novom komadu a reč je o komediji, kaže Boba Stoimirović koji će sa Zdravkom Savićem režirati predstavu.

Producent je Milena Debeljković, scenograf Tamara Rakić, a kostimograf Marijana Miljković. Kako je najavljeno na konferenciji za novinare, premijera se očekuje u drugoj polovini oktobra.

Povezano