četvrtak, 25. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

SPORTAL.RS: Regan u timu kola

SPORTAL.RS: Regan u timu kola

Na utakmicama četvrtog kola Jelen Superlige postignuto je 18 golova. Partizan je trijumfom nad Radom izbio na lidersko mesto, Crvena zvezda je uspešno odradila posao na teškom gostovanju u Kragujevcu, dok je Vojvodina zaustavila pobednički niz Čukaričkog i remizirala na Banovom brdu. Važne trijumfe ostvarili su niški Radnički protiv Slobode i Novi Pazar protiv OFK Beograda, dok su Javor i Napredak obradovali svoje navijače sa po tri osvojena boda u Subotici i Pećincima

Superligaški fudbal počeo je da se igra u Srbiji i na krovu tržnog centra, gde je Voždovac remizirao sa Jagodinom. I pored zanimljivih rezultat prethodnog vikenda nije bilo previše igrača koji su „odskočili“ u odnosu na konkurenciju.

SPORTAL.RS tim 4. kola JSL:

Đorđe Lazović (Javor) – Golman Ivanjičana ostao je nesavladan na gostovanju u Subotici protiv Spartaka (0:2). Član mlade reprezentacije Srbije prvi put od početka šampionata nije vadio loptu iz mreže i sigurnim intervencijama ulio je samopouzdanje saigračima.

Marko Vešović (Crvena zvezda) – Desni bek Crvene zvezde obeležio je u Kragujevcu lep jubilej, 100. meč u dresu kluba iz Ljutice Bogdana. Vešović je bio među najboljim igračima crveno-belih u pobedi nad Radničkim 1923, iako mu pozicija u defanzivnoj liniji tima nije najjača strana.

Radoš Bulatović (Radnički Niš) – Iskusni štoper Nišlija odlično je odradio posao u defanzivi u pobedi nad Slobodom (2:0), a u finišu meča na „Čairu“ uspeo je da postigne i drugi pogodak za svoj tim posle prekida. Prethodno je kod prvog gola domaćina oduzeo loptu Užičanima, a u nastavku akcije Aleksandar Jovanović je matirao Dejana Rankovića.

Milovan Milović (Javor) – Ekipa Bogića Bogićevića zabeležila je prvu trojku posle uvodnog kola i trijumfa nad Crvenom zvezdom. Mreža Ivanjičana nije se tresla u Subotici, a standardno dobru partiju pružio je iskusni štoper Milovan Milović.

Josip Projić (Jagodina) – Levi bek Jagodinaca bio je jedan od najboljih pojedinaca svog tima na istorijskom gostovanju Voždovcu, u meču koji je odigran na krovu tržnog centra. U duelu koji će ostati upisan u almanasima srpskog fudbala nije bilo pobednika, 1:1, a Projić je pružio standardno dobru partiju.

Obeng Regan (Napredak) – Internacionalac iz Gane bio je igrač utakmice u trijumfu Kruševljana nad Donjim Sremom 3:1. Borbeni Regan nije samo završavao veliki posao u manevru, već je postigao i drugi gol za „čarapane“ u Pećincima, koji im je otvorio vrata trijumfa.

Marko Docić (Javor) – Vezista Javora dobio je prednost u odnosu na kolegu iz jagodine Milana Đurića samo zbog toga što je tim iz Ivanjice osvojio tri boda u Subotici, za razliku od Jagodine koja je remizirala sa Voždovcem. Docić je učestvovao u akcijama kod oba pogotka, Javora, a Đurić je postigao evrogol na utakmici sa beogrdskim superligašem.

Andrija Živković (Partizan) – Novi Partizanov biser postigao je već drugi gol u seniorskom timu. Živković se u 61. minutu meča sa Radom odlično snašao u petercu gostiju i doneo vođstvo crno-belima, 2:1. Treba podsetiti da je bočni vezista 1996. godište i brzo je postao ljubimac navijača Partizana. Pored neospornog znanja, Andrija poseduje i veliku dozu borbenosti.

Dejan Rusmir (Novi Pazar) – Iskusni vezista bio je dvostruki asistent u pobedi Novog Pazara nad OFK Beogradom. Nekadašnji igrač Radničkog sa Novog Beograda, Rada i Partizana prvo je odlično centrirao kod pogotka Lazarevića, da bi u drugom poluvremenu bio paker i kod gola Arsenijevića.

Aleksandar Jovanović (Radnički Niš) – Kapiten Radničkog jedan je od najzaslužnijih igrača što se Nišlije nalaze na deobi prve pozicije sa Partizanom i Čukaričkim. Jovanović je u duelu sa Slobodom postigao vodeći gol u 78. minutu i izazvao delirijum među sedam hiljada domaćih navijača na „Čairu“.

Filip Kasalica (Crvena zvezda) – Drugi gol Kasalice u novom šampionatu popločao je Crvenoj zvezdi put ka važnim bodovima u Kragujevcu. Kasalica je vešto reagovao na asistenciju Milijaša u 16. minutu i u dobroj meri olakšao posao Beograđanima u nastavku duela na stadionu „Čika Dača“. Zvezda je stigla do treće uzastopne pobede i u miru očekuje pauzu u prvenstvu do 14. septembra.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.