ponedeljak, 28. septembar 2020.

Kruševac
ponedeljak
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
20°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 53%
Brzina vetra: 3 m/s IJI
 

Elektrodistribucija Kruševac najuspešniji segment sistema Elektrosrbije Kraljevo (VIDEO)

Elektrodistribucija Kruševac najuspešniji segment sistema Elektrosrbije Kraljevo (VIDEO)

U Elektrodistribuciji Kruševac održan je tehnički sastanak sa direktorima i menadžerima 11 ogranaka Privrednog društva Elektrosrbija Kraljevo. Elektrodistribucija Kruševac predstavlja najuspešniji segment ovog sistema sa oko 100 hiljada kupaca, rečeno je na sastanku

Kompanija Elektrosrbija Kraljevo, niskonaponskom mrežom u dužini od 60 hiljada kilometara pokriva 55 opština i 11 gradova. Povod za današnji sastanak u Elektrodistribuciji Kruševac jeste usaglašavanje sa Planom održavanja i investicija za ovu godinu i Plana za narednu, istakao je generalni direktor Elektrosrbije Kraljevo Srđan Đurović.

U toku je rekonstrukcija svih planiranih objekata Elektrosrbije, akcija će trajati do kraja meseca, naglasio je zamenik direktora za tehnički sistem Desimir Bogićević.

Elektrodistribucija Kruševac predstavlja najuspešniji segment ovog sistema sa oko 100 hiljada kupaca i dobrom naplatom, rekao je na sastanku generalni direktor Elektrosrbije Srđan Đurović.

Domaćin, direktor Elektrodistribucije Kruševac, Nebojša Đašić zahvalio se na pohvalama i najavio nove poslovne poduhvate u narednom period.

Kompanija Elektrosrbija Kraljevo posluje 43 godine, ima 3.545 stalno zaposlenih i 600 radnika na povremenim poslovima, a dan firme proslaviće 30. septembra u Kraljevu, uz prisustvu brojnih zvanica iz privrednog i političkog života Srbije.

Povezano