nedelja, 24. januar 2021.

Kruševac
nedelja
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
8°C
Trenutni pritisak: 1000 mb
Vlažnost: 62%
Brzina vetra: 2 m/s JI
 

Završni radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža u ovoj godini (VIDEO)

Završni radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža u ovoj godini (VIDEO)

Prema planu aktivnosti za 2013. godinu, Elektrodistribucija Kruševac nastavlja radove na rekonstrukciji niskonaponskih mreža

Prema rečima direktora za tehničke poslove Jugoslava Petrovića, u toku je isporuka strateškog materijala i u narednih nedelju dana planirana je velika akcija u kojoj će učestvovati „Elektrosrbija“ Kraljevo sa svojim ograncima, „Elektrodistribucijama“ Kraljevo, Jagodina, Ćuprija, Paraćin i Vrnjačka Banja.

Radi se o rekonstrukciji niskonaponskih mreža u Velikim Krušincima, Dobromiru, Šašilovcu, Globaru, Donjoj Velikoj Vrbnici i dela mreže u Prnjavoru. Na pomenutim lokacijama biće ugrađeno oko 15 kilometara samonosivog kablovskog snopa u jednom danu, u vremenu od 8 do 16 časova.

Pripremne radove, koji počinju u sredu i četvrtak, izvode radnici „Elektrodistribucije“ Kruševac, a završne sva tri ogranka: Jagodina, Kraljevo i Kruševac. Ovime će biti završeni radovi na rekonstrukciji niskonaponskih mreža u ovoj godini, na području kruševačke „Elektrodistribucije“, ističe Jugoslav Petrović.

Predviđena je još i izgradnja trafostanica za koje oprema još uvek nije stigla, pa nije izvesno da će plan do kraja godine u potpunosti biti realizovan.

Povezano