sreda, 27. januar 2021.

Kruševac
sreda
Naleti vetra.
Naleti vetra.
1°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 84%
Brzina vetra: 3 m/s SSZ
 

Akcija rekonstrukcije niskonaponske mreže (VIDEO)

Akcija rekonstrukcije niskonaponske mreže (VIDEO)

Elektrodistribucija Kruševac, u cilju poboljšanja naponskih prilika, u nekoliko sela na teritoriji grada Kruševca i Opštinama Aleksandrovac i Brus, sprovodi akciju rekonstrukcije nisko naponske mreže.

U sklopu priprema elektroenergetskih objekata za predstojeći zimski perod u okviru realizacije investicionog plana za 2013. godinu, Elektrodistribucija Kruševac, sprovodi akciju rekonstrukcije nisko naponske mreže u cilju poboljšanja  naponskih prilika u navedenim  selima. Obavljeni su radovi na zameni bandera a sutra predstoji demontaža stare mreže i postavljanje kablovskog snopa, rekao je najavljujući akciju direktor Elektrodistribucije Kruševac Nebojša Đašić.

U akciji na terenu naći će se  oko 150 izvršilaca i iz susednih opština Kraljevo, Vrnjačka Banja, Jagodina, Paraćin i Ćuprija koji će postaviti oko 23 kilometra kablovskog snopa u mreži i još 10 za kućne priključke.

Elektrodistribucija Kruševac u selima Gornji Stepoš, Krušince, Šašilovac, Globare Dobromir, Bela Voda, Donja Vrbnica, Panjevac i Stroinci, sutra od 8 do 16 sati, u okviru rekonstrukcije niskonaponske mreže, radiće na zameni bandera i postavljanju novog kablovskog snopa.

 

Vrednost radova je oko 23 miliona dinara.

Povezano