sreda, 28. septembar 2022.

Kruševac
sreda
Mogući pljuskovi.
Mogući pljuskovi.
11°C
Trenutni pritisak: 1010 mb
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 0 m/s SSZ
 

Najgore horoskopske kombinacije: Sa kim nikako ne ulaziti u vezu

Najgore horoskopske kombinacije: Sa kim nikako ne ulaziti u vezu

Neki znakovi su međusobno kompatibilni, neki se ne podnose. U nastavku teksta pogledajte koje znakove bi bilo bolje da izbegavate, za vaše i njihovo dobro. Ako ste kojim slučajem u vezi sa osobom neodgovarajućeg znaka, izučite vaše horoskope i pokušajte da nađete kompromis. Možda vam zvezde pomognu.

Ovan i Rak

Rođeni u vatrenom znaku Ovna imaju tendenciju da budu ekstrovertni i energični, i oni se teško uklapaju sa znakovima koji su konzervativni i osetljivi, kao što je Rak. Iako nisu potpune suprotnosti, veza između Ovna i Raka može da bude frustrirajuća jer im se razlikuju prioriteti. Smeran karakter će terati osobu rođenu u znaku Raka da se pokorava Ovnovom agresivnom stavu.

Rak i Vodolija

Iako uzbudljiv i aktivan životni stil Vodolije može da se dopadne Raku na prvi pogled, neće proći dugo dok tromost ne ispliva na površinu. Veza će biti zanimljiva i uzbudljiva možda mesec dana, a onda će Rak poželeti samo da se viđaju u kućnim, opuštenim varijantama. Vodolija će se brzo umoriti, što će dovesti do prepirki i sasvim moguće nevernosti.

Lav i Bik

Lav i Bik su otelotvorenje fraze “kada nezaustavljiva sila udari statični objekat”. Oba znaka su ekstremno tvrdoglava, i svaki ima drugačije prioritete. Lavovi teže ka slavi i bogatstvu, dok Bikovi samo žele stabilnost i sigurnost. Ni jedna strana neće popustiti u raspravi, i ni jedna prihvatiti promenu. Najviše što par u ova dva znaka može da očekuje je uzajamno poštovanje.

Škorpija i Ovan

Ova dva znaka će se konstantno prepirati zbog svoje nezavisne prirode. Vezu možda i započnu varničenjem u krevetu, ali će se početan žar ubrzo ugasiti. Ovan voli da flertuje, dok je Škorpija često ljubomorne prirode, što vodi do nepoverenja i raskida.

Blizanci i Rak

Lom i Vatra! Rakovi su osetljivi i emocionalni, dok Blizancima fali osećajnosti, i dok govore šta misle mogu da budu veoma brutalni. Rakovi su preosetljivi da se nose sa tim i primiće to lično.

Devica i Lav

Lav voli da troši novac, a Devica voli da ga štedi. Mnoge veze se završe zbog razlika u pogledu materijalnog. Ekstravagantna priroda Lava i njegova želja za izlascima će se definitivno sukobiti sa Devičinom konzervativnom i tihom stranom.

Vaga i Jarac

Jarac voli da kontroliše i voli da je uvek po njegovom, što će sigurno nadvladati Vaginu potrebu da drugima ugađa i daje. Jarac često menja raspoloženje i ume da bude rezervisan, nasuprot Vage koja je otvorena u ispoljavanju svojim emocija.

Bik i Vodolija

Osuđeno na propast na samom početku. Ova dva znaka čvrsto stoje iza svojih putanja da će biti teško ijednom od njih da ispuni zahteve ili potrebe drugog. Bik voli stabilnost, dok Vodolija može da bude na tri mesta istovremeno, uživajući u ubrzanom tempu. Bik je ekstremno posesivan, što se ne meša sa otvorenošću jedne Vodolije.

Ribe i Lav

Ribe su osećajni sanjari, i kada nisu raspoloženi mogu da namokre ćebence. Ovo je oštar kontrast u odnosu na entuzijastičnog Lava. Ribe mogu da se uzrujaju zbog Lavove potrebe za pažnjom. Lava nervira Ribina “glava u oblacima”, koji teži ka direktnoj i konkretnoj interakciji.

Strelac i Jarac

Strelac voli da se smeje i dobro provodi. Burnog je temperamenta i voli da bude aktivan. Jarčevi su prizemljeniji i imaju dane kada se ispoljava njihova mračna strana, puna melanholije. Strelčev optimističan stav Jarcu vrlo brzo počinje da ide na nerve. Romantična veza je osuđena na propast od samog početka.

Vodolija i Škorpija

Avanturistična Vodolija uvek traži uzbuđenje i nešto novo u svom životu, dok Škorpija zahteva obavezivanje i nešto čvrsto za šta može da se uhvati. Škorpija mora malo da popusti da bi Vodolija mogla da diše.

Ribe i Blizanci

Jedina dva znaka Zodijaka u množini teško sarađuju. Blizancima je potrebna apsolutna sloboda u životu. Oni ne mogu da se suzdrže, nemaju mira. Ribama, sa druge strane, treba stabilnost, što Blizanci ne mogu da ponude. Ribe žele da u vezi žive bajku ispunjenu ljubavlju i posvećenošću. U početku, postoji jaka privlačnost između ova dva znaka, ali će ubrzo izbledeti. Blizanci su sposobni da imaju ispunjenu ljubavnu vezu, ali istovremeno moraju da se osećaju slobodno.

Devica i Blizanci

Devica i Blizanci imaju drugačiji pristup životu. Device su veoma ozbiljne i praktične, dok Blzanci kao da imaju podvojenu ličnost i nikada ništa ne mogu da odluče. Iako ovaj par može da uživa, neosećajni Blzanci će nastaviti da idu na živce Devici.

Jarac i Škorpija

Jarac i Škorpija su ustvari kompatibilan na duge staze. tj. ako prežive konflikte na početku veze. Jarac posebnu pažnju pridaje detaljima i ume da bude pomalo stidljiv, dok je Škorpija nestrpljiva i kapriciozna. Spojte ovo dvoje na slepom sastanku i nikada više neće progovoriti.

Povezano