četvrtak, 18. april 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

HRONIKA: Bacio bombu u potok, pa se zabarikadirao u kuću (VIDEO)

HRONIKA: Bacio bombu u potok, pa se zabarikadirao u kuću (VIDEO)

Policijski službenici Policijske stanice u Trsteniku su, po odobrenju Osnovnog javnog tužilaštva, odredili jutros zadržavanje N.M. (1971) iz okoline Trstenika zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela nasilje u porodici i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je N. M. jutros oko 03,45 časova, u blizini svoje porodične kuće, aktivirao i bacio jednu ručnu bombu u potok posle čega se zatvorio u kuću i upućivao ozbiljne pretnje članovima svoje porodice, saopštila je danas Policijska uprava Kruševac. Policijski službenici su po odobrenju Osnovnog javnog tužioca u Kruševcu ušli u kuću, uhapsili osumnjičenog, kod koga su pronašli još jednu ručnu bombu, navodi se u policijskom saopštenju.

Jedan muškarac je poginuo u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u naselju Koševi, na magistralnom putu Kruševac-Kraljevo. Saobraćajna nesreća se dogodila juče oko pet ujutru kada je vozač S. R. (32) iz okoline Trstenika, koji se kretao iz pravca Trstenika prema Kruševcu, izgubio kontrolu nad „golfom“, sleteo sa kolovoza i udario u objekat pored puta. U ovoj saobraćajnoj nesreći suvozač u vozilu M.S. (32), takođe iz okoline Trstenika, zadobio je teške telesne povrede opasne po život, usled kojih je preminuo u Zdravstvenom centru Kruševac. Vozaču S.R. određeno je zadržavanje do 48 sati.

Aleksandrovačka policija zadržala je u pritvoru B.B. (31) iz Aleksandrovca i S.G. (23) iz okoline Brusa jer su napali policajce koji su kontrolisali saobraćaj, saopštila je danas Policijska uprava Kruševac. Prema policijskim navodima, osumnjičeni su juče nakon odbijanja vozača B.B. da se podvrgne alkotestu, napali saobraćajne policajce. Osumnjičeni B.B. je iskoristio pogodan trenutak da pobegne, ali je potom otišao u stanicu policije. Kada je drugi osumnjičeni doveden, B.B. koji se već nalazio tu, glavom je udario dvojicu policijskih službenika koji su zadobili lake telesne povrede, piše u saopštenju. Oni su sprovedeni u Okružni zatvor u Kruševcu, a osumnjičeni su da izvršili krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.