četvrtak, 25. februar 2021.

Kruševac
četvrtak
Delimično oblačno.
Delimično oblačno.
0°C
Trenutni pritisak: 1040 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 1 m/s J
 

Najbolje prakse u inovacionim finansijama (VIDEO)

Najbolje prakse u inovacionim finansijama (VIDEO)

„Najbolje prakse u inovacionim finansijama“ naziv je seminara i radionice o temi – kako se pripremiti za investicione i fondove rizičnog kapitala održanog  na inicijativu Regionalne privredne komore u Kruševcu, kojem je prisustvovala i Aleksadra Vučetić iz Ministarstva privrede.

S obzirom na to da se u predstojećem periodu očekuje rast fondova za finansiranje inovativnih poslovnih projekata , u kruševačkoj Regionalnoj privrednoj komori inicirali su predavanje i radionicu o temi – kako se pripremiti za investicione i fondove rizičnog kapitala. Način i suštinu delovanja ove vrste ulaganja predstavnicima malih i srednjih preduzeća,  pojasnio je ekspert za finansije Programa integrisane podrške inovacijama EU, Robert Šefrin.

Program integrisane podrške inovacijama realizuje se u saradnji Ministrstvom privrede i Nacionalnom agencijom za regionalni razvoj, a finansira Evropska unija u cilju ponude rešenja za probleme sa kojima se suočavaju mala i srednja preduzeća u realizaciji inovativnih aktivnosti.

Povezano