petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Spora televizija: Pet sati pletenja uživo

Spora televizija: Pet sati pletenja uživo

Norveška televizijska mreža NRK, koja je poznata po tome što je punih dvanaest sati emitovala vatru u kaminu prošlog januara i pet i po dana brod kako plovi uz arktičku obalu pre dve godine, nabavila je novu temu svoje spore televizije, pet sati pletenja uživo

Najvažniji TV događaj u Norveškoj 1. novembra 2013. bio je pokušaj norveških ovčara i pletača da pobede australijski rekord u vremenu koje je potrebno da se napravi džemper, od šišanja ovce do odevnog predmeta koji je spreman za upotrebu.

„Pomislili biste da je reč o vrlo dosadnoj temi za televizijski program, ali gledanost nam je dobra pa očito postoji publika koju to zanima“, izjavio je za norveški portal Kristian Elster, novinar mreže NRK, koji se u svoje slobodno vreme bavi pletenjem.

Norveška televizijska mreža poznata je po tome što često prenosi neobične događaje, pa osim broda koji plovi arktičkom obalom, prenosili su i osam sati dugo putovanje voza od Osla do Bergena, a prenos je bio toliko popularan da su morali da ga repriziraju.

Emitovanje gorenja vatre u kaminu, bilo je propraćeno stručnim komentarima o načinu seče i slaganju drva za ogrev, ali i muzikom i poezijom. Ideja je došla nakon velikog uspeha knjige o drvu za ogrev Larsa Myttinga.

 

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.