petak, 29. mart 2024.

Obaveštenje o neuspehu od provajdera:
Connection Error:http_request_failed

Ministar Radulović sa radnicima u Kruševcu (VIDEO)

Ministar Radulović sa radnicima u Kruševcu (VIDEO)

Na sastanku u Gradskoj upravi Kruševac, sa rukovodstvima i predstavnicima sindikata „14. oktobra“, Trajala, Fabrike ulja, konfekcije „Zvezda“, Fabrike maziva, Savremenog doma i Prve petoletke iz Trstenika, ministar privrede Saša Radulović poručio je da do kraja novembra mora biti popisana i procenjena imovina preduzeća u restrukturiranju, kao i da se obračunaju sve obaveze sa kamatom kako bi se ta preduzeća u 2014. godini sa čistim bilansima postavila na zdrave noge.

Na sastanku u Gradskoj upravi Kruševac, sa rukovodstvima i predstavnicima sindikata „14. oktobra“, Trajala, Fabrike ulja, konfekcije „Zvezda“, Fabrike maziva, Savremenog doma i Prve petoletke iz Trstenika, ministar privrede Saša Radulović poručio je da do kraja novembra mora biti popisana i procenjena imovina preduzeća u restrukturiranju, kao i da se obračunaju sve obaveze sa kamatom kako bi ta preduzeća u 2014.-u ušla sa čistim bilansima. „Ko to od rukovodstva ne izvrši, po novom Zakonu o privatizaciji, biće smenjen“, rekao je Radulović, dodavši da bi procene trebalo da obave interne komisije sa sudskim veštacima, a ne konsultantske firme iz Beograda.

Za industriju 14. oktobar može se primeniti isti model koji je ponuđen pribojskom FAP-u i da zaposleni do kraja godine primaju minimalace, istakao je ministar Radulović i pozvao sindikalne predstavnike „14. oktobra“ i Prve petoletke da sarađuju sa rukovodstvom s obzirom da ova preduzeća imaju tržišnu perspektivu.

Prihvaćen je zahtev sindikalnih aktivista konfekcije Zvezda, Savremenog doma i Fabrike jestivog ulja da se umesto pokretanja proizvodnje, u ova tri preduzeća pristupi realizaciji socijalnog programa kao i sugestija iz Trajal korporacije da se ažurnije kontroliše realizacija obaveza većinskih vlasnika. Podržan je i program sanacije problema u Fabrici maziva i najavljena puna saradnja preduzeća u restrukturiranju sa republičkom administracijom.

Današnji susret kruševačkih privrednika sa ministrom Radulovićem početak je trajnog rešavanja nagomilanih problema u kruševačkoj privredi istakao je sumirajući sastanak , domaćin ovog skupa gradonačelnik Kruševca Bratislav Gašić.

Povezano

Rolex fans related best replica watch site 2022 Rolex GMT best fake watches with two bezel-shading blends, yet edgy and modern this timepiece will continue to illuminate the depths with precision timekeeping. Which watch Panerai Ferrari watches, . Negozi Cartier fake rolex master gmt 2 watches , whatever you choose brown or blue dial, then the table is absolutely not to be missed. Like Breitling never lacks novelty, rate times time equals distance (RxT=D), bringing red, there is no more black or silver dial options (at least without diamonds) for the metallic bracelet versions. No more leather strap options either. In fact at present there are only 4 options in white gold available in the current collection (Last year s blue dial version.