sreda, 12. avgust 2020.

Kruševac
sreda
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
18°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 96%
Brzina vetra: 0 m/s J
 

Nenad Milovanović: Čeka nas teška utakmica u Novom Sadu

Nenad Milovanović: Čeka nas teška utakmica u Novom Sadu

U pretposlednjem, 14. kolu kolu jesenjeg dela šampionata Jelen Super lige, fudbaleri Napretka u subotu od 16 časova i 30 minuta gostuju Vojvodini, u Novom Sadu. Na konferenciji za novinare održanoj u medija centru stadiona „Mladost“, šef stručnog štaba kruševačkog superligaša Nenad Milovanović ulogu favorita prepustio je novosadskim „crveno – belima“.

– Čeka nas teška utakmica u Novom Sadu, i težak teren jer je i u Vojvodini pao sneg. Ko se bude bolje snašao tu, napraviće dobar rezultat. Vojvodina je treća ekipa u JSL, i kada pogledate pojedince, svaki klub bi voleo da ih ima u svojoj ekipi. U zadnja dva-tri kola nemaju dobre rezultate što može da postane naš problem, ali generalno mi idemo da se nadigravamo sa Vojvodinom i da se pokažemo u što boljem svetlu. Poštujemo i tim i trenera koji vodi Vojvodinu, ali mi moramo da damo sve od sebe i da pokažemo disciplinu i u ovoj utakmici i u sledećoj sa Javorom – rekao je šef stručnog štaba Nenad Milovanović.

Što se kadrovske situacije tiče, Mirosavljević je zbog povrede tetive pod znakom pitanja,ali se šef stručnog štaba nada da će uspeti da izvede ekipu na teren. Krznarić ima bolove u preponskom delu,ruka je sanirana, a Trujić je imao povredu zgloba. Udovičić i Bojić se vraćaju u igru.

– Zadovoljan sam igračima koji su imali veću minutažu na klupi nego u igri , tu pre svega mislim da Dimitrova i Veselinovića i mislim da ozbiljno konkurišu za mesto u timu –  rekao je Milovanović.


Povezano