subota, 16. januar 2021.

Kruševac
subota
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
-4°C
Trenutni pritisak: 1020 mb
Vlažnost: 89%
Brzina vetra: 1 m/s SSZ
 

Bogat decembarski filmski repertoar

Bogat decembarski filmski repertoar

Kruševački Kulturni centar pripremio je bogat decembarski filmski repertoar. Prema rečima urednika filmskog programa Dragojla Jovića, Kruševljani će, između ostalog, moći da pogledaju ciklus francuskog filma, domaće fiilmove „Odumiranje“ i „Vojna akademija“, naučno-fantastični „Hobit“ i film „Dajana“, o životu i smrti najpoznatije princeze svih vremena.   

Kruševački Kulturni centar u saradnji sa Francuskim institutom od 5. do 7. decembra organizuje prikazivanje odabranih novih francuskih filmova. „Ovo je treći ciklus francuskih filmova, cena ulaznice je 100 dinara a za đake koji nemaju novac ulaz je slobodan“, ističe urednik filmskog programa Dragojlo Jović.

U subotu, 7. decembra, u 20 sati, u biokopu „Kruševac“ biće održana premijera domaćeg filma „Odumiranje“, čiji je producent Branislav Trifunović, koji će se te večeri zajedno za glumcima pokloniti kruševačkoj publici.

Kruševljani će do kraja meseca moći da pogledaju i filmove: „Dajana“, o životu i smrti najpoznatije princeze na svetu, drame „Rizična igra“ i „Mračne ulice Menhetna“, reprizu „Vojne akademije 2“  i svetsku premijeru „Hobita“. Kako najvaljuje Jović, prva poslastica za sve filmofile uslediće u januaru sledeće godine kada će u bioskop stići najgledaniji domaći film „Montevideo, Bog te video“.

 

Povezano