petak, 26. februar 2021.

Kruševac
petak
Bez padavina.
Bez padavina.
3°C
Trenutni pritisak: 1030 mb
Vlažnost: 89%
Brzina vetra: 0 m/s JJI
 

Otvoren prvi Sajam tehnike (VIDEO)

Otvoren prvi Sajam tehnike (VIDEO)

U foajeu Pozorišta otvoren je Prvi sajam tehnike u Kruševcu. Organizator je VD Soft iz Kruševca u saradnji sa distributerskom kućom KIMTEK. Trodnevna sajamska manifestacija traje do 7. decembra.

Prvi sajam tehnike u Kruševcu organizovala je firma VD Soft koja se bavi prodajom audio i video opreme, kompjutera i komponenti, a od skoro i kućnih aparata. U saradnji sa distributerskom kućom KIMTEK, prodajni sajam organizovan je po ugledu na slične u većim gradovima Srbije kaže direktor VD Softa Predrag Vesligaj.

Na otvaranju sajma, gradonačelnik Bratislav Gašić ukazao je na značaj ove manifestacije u cilju predstavljanja najnovijim dostignućima u oblasti tehnike i Informacione tehnologije. Izrazio je očekivanje da će sajam prerasti u tradicionalni i od iduće godine organizovan u prostoru odgovarajućem za sajamske manifestacije.

„Kruševljani zaslužuju vrhunske događaje u svom gradu, a pod tim podrazumevam i sajamske izložbe i događaje. Nadam se da će ovaj sajam trajati godinama, da će proširiti asortiman i broj učesnika, odnosno izlagača i da će što više ljudi imati priliku ne samo da vidi, nego i da kupi neke od izloženih proizvoda“. 

Gradonačelnik je dodao da se intenzivno radi na iznalaženju adekvatnog prostora za ove svrhe, gde će na jednom mestu moći da se organizuju događaji i manifestacije sajamskog tipa.

Trodnevni sajam tehnike trajaće do 7. decembra, a ponuda se može pogledati u foajeu Pozorišta od 10 do 20 časova.

Povezano